Μέσα από διεργασίες εκατομμυρίων χρόνων κάτω από τη γη, μπορούμε και έχουμε σήμερα στα χέρια μας αυτή την πρώτη ύλη με την αβίαστη φυσική ομορφιά και με τις αστείρευτες δυνατότητες για όλων των ειδών τις κατασκευές.

Ύστερα από τη διαδικασία εξόρυξης μεταφέρεται ο ακατέργαστος όγκος στις εγκαταστάσεις μας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής όπου κόβεται σε πλάκες με τη χρήση τελάρου. Η συνέχεια περιλαμβάνει πολλές επιλογές και στάδια, καθώς υπάρχουν μια σειρά από διαθέσιμα φινιρίσματα, επεξεργασίες μουρέλων, διαφορετικοί τρόποι κοπής και σκαλίσματος.

Η διαδικασία επεξεργασίας ενός φυσικού πετρώματος από την εξόρυξη έως το τελικό προϊόν, είναι μακριά, χρονοβόρα και δύσκολη. Αυτό το συμπαγές, βαρύ και φαινομενικά άφθαρτο υλικό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπομονή στο χειρισμό για να παραχθεί ένα κομμάτι το οποίο θα κοσμεί το περιβάλλον σας για γενεές.

Η εταιρεία κατέχει πιστοποίηση ΙSO 9001:2015 για τη διασφάλιση ποιότητας σε όλους τους τομείς λειτουργίας, διαχείρισης και παραγωγής.

Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από εξειδικευμένα μηχανήματα επεξεργασίας μαρμάρου ώστε να μπορούμε να φτιάχνουμε ό,τι εσείς επιθυμείτε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Τελάρο Pendrini
  • Μονόλαμο IBM
  • CNC Brembana
  • Φρέζα NC Breton
  • Γυαλιστική πλακών Breton
  • Μουρελομηχανή Sassomeccanica

Επιπλέον δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας σύστημα βιολογικού καθαρισμού για τη διαχείριση και ανακύκλωση του νερού κατά την επεξεργασία των μαρμάρων.

Τέλος, ακολουθώντας Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα έτοιμα προϊόντα μας πακετάρονται σε υψηλών προδιαγραφών παλέτες και παραδίδονται σε όλα τα μέρη της γης.